Ne bucuram ca ai ajuns pe aceasta pagina si ca te intereseaza sa aflii mai multe despre noi. Suntem o echipa formata din doi oameni pasionati de viata, ca si tine.  O sa ne deosebesti in articole, in dreptul autorului vei vedea fie “Fata din josul paginii” fie “Baiatul din josul paginii”.  Am ajuns la o frumoasa varsta, 30 de ani, si dorim sa impartasim experientele noastre de viata si cu alti oameni in afara de prietenii si familiile noastre.

Si deloc surprinzator, am descoperit ca multi altii se confrunta cu aceleasi situatii de viata ca si noi, si ne-am gandit ca ar fi minunat sa putem sa invatam unii de la ceilalti impartasindu-ne experientele, gandurile, trairile. In felul acesta putem sa devenim mai buni cu noi si oamenii din jurul nostru si sa invatam sa corectam greselile pe care le facem (atat cat se poate). Chiar ne dorim ca la finalul fiecarui articol sa lasi comentarii cu parerea ta despre articol sau sa ne impartasesti din experienta ta pe subiectul respectiv.  In felul acesta putem sa ne facem o parere mult mai amanuntita pe acel aspect al vietilor noastre.

Noi stim despre noi ca suntem cei mai buni, asa cum tu stii despre tine ca esti cel mai bun. Si bineinteles, nu trebuie sa ne consderi ca fiind cei mai experimentari, nici nu ne dam a fi. Dar stim ca ideile noastre fie vor fi pe aceeasi lungime de unda cu tine, fie vor avea nevoie de completarile tale.

In plus, noi suntem aici ca sa sarbatorim viata si tot ce face parte din ea. Asta inseamna ca trebuie sa ne si distram. Nu vom povesti doar intamplari si experiente triste, nu. Vom dezbate atat partile mai dureroase ale vietii, cat si momentele de fericire si trairile intense pe care ni le ofera viata.

Ne bucuram daca doresti sa iei legatura cu noi si sa ne transmiti gandurile, nemultumirile si bucuriile tale. Si o poti face prin intermediul formularului de mai jos sau poti pur si simplu sa completezi sectiunea de comentarii si sa ne impartasesti parerea ta.

Bun venit pe blogul nostru! Sarbatoreste viata cu alti oameni ca si tine.

 

Share This: